17.GÜN: Birileri İndirim Mi Var Dedi?

onlineshopping

Bugün konumuz internet alışverişi olsun diyorum, ne dersiniz? :)

Sizi bilmem ama ben, internetten her ay düzenli mutlaka bir ürün temin ediyorum. Ürün skalama bakarsak oldukça çeşitli olduğunu söyleyebilirim. Ayakkabıdan, kitaba, bilgisayar ürünlerinden, kozmetik ürünlerine şimdiye kadar şipariş vermediğim herhangi bir ürün kalmamıştır herhalde.

Düşünüyorum da, İnternet alışverişi bence çok pratik, kesinlikle zamandan tasarruf ettiren bir sistem. Ancak, benim gibi bir ürünü seçmek için günlerinizi, saatlerinizi bilgisayar başında geçiriyorsanız tabi, bu durumda artık, zaman tasarrufu pek olamıyor :) Anlayacağınız, çok zor beğenir ve çok zor seçerim, benim gibi olanlara, gidip dükkanlarda tezgahtarları baymaktansa, internet alışverişini öneriyorum.

Genelde insanların çekindikleri konulara gelirsek, herkesin hemfikir olduğu konu, kredi kartı bilgilerinin internet ortamında paylaşılma korkusu ve kaygısı olacaktır. Buna cevabımız basit ve net. Size Paypal ya da benzeri güvenilir aracıları kullanmanızı öneriyoruz ve bilgilerini girdiğiniz kredi kartınızın sanal bir kart olmasına dikkat edin diyoruz. Limitinizi düzenli güncelleyin, göreceksiniz ki hiçbir problem yaşamayacaksınız.

Günün Müziği: Christobel- Joan as Police Woman

Günün Filmi: Donnie Darko

Günün Sözü: ''I always say shopping is cheaper than a psychiatrist''. Tammy Faye Bakker

Günün Yemeği: Sphagetti Napolitan

images

Napıyorsun sen? sakın demeyin :) Çünkü Aychup! Project bugün kendini mükafatlandırıyor. Hem haftaya hazırlık olarak metabolizmayı uyarıyor. Buyrun bakalım en hafif makarna tarifi, tabiki akşama pişirmek üzere :)

İddia ediyorum bu yemek 300 kcal üzerinde değildir! (Bakınız: http://www.livestrong.com/article/318491-how-many-calories-are-there-in-pasta-with-napoletana-sauce/)

Dikkat edilmesi gereken husus:  Makarnanın üzerinde peynirden uzak durmaya çalışalım ya da az kalorili tuzsuz bir peynir tercih edelim.

Sos için Malzemeler: (1 porsiyon- yarım tabak düşünebilirsiniz)

2-3 domates rendesi

1 diş sarmısak

1/4 soğan rendesi

2-3 yaprak taze fesleğen

Tuz, Karabiber

Muskat

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Makarnamızı paketin üzerinde yazan tarif uyarınca isteğe bağlı al dente olarak pişiriyoruz. Sosumuz için bir tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyup, tava ısınınca, soğan rendesi ve sarmısağımızı ekliyoruz. Bir iki dakika orta ateşte pişirdikten sonra domateslerimizi ekliyoruz. Domateslerimiz yeterince sulu değilse, makarna suyumuzdan tavamıza ilave yapabiliyoruz. Fesleğenimizi ekliyoruz, Tuz, karabiber, ve çok az muskat. Mis gibi koktu değil mi !

Any thoughts?

*

Loading more content...