58.Gün: Teşekkür…

20070121172158Sevgili Dostlar,

Bugün söze ,  'The Aychup! Project'in mutfağında büyük emeği olan iki dosta teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Kendileri de uzun yıllardır  blogger olan bu zatlar (Bakınız Bascat ve KimseBeniOkumuyor), projemizi gerçekleştirmede, bizden sonsuz desteklerini eksik etmediler. Hala da devam ediyorlar... Sağolun, varolun!

Haftasonu, dostlarımızın da yardımıyla blogumuza bahar temizliği yapıp, güncelleme ve hızlandırma faaliyetlerine giriştik. Tabi ki yaklaşık 2 aydır, her gün giriş yaptığımız yazılarımıza bakmak da bizi, davamız açısından bir kez daha heyecanlandırdı. Malum projemizde, nerden nereye geldiğimiz kamuoyunda tartışma konusu. Açıkçası biz de kısa vadede hızlı çözümleri sevenlerdeniz, ancak kesin olan şu ki 'The Aychup Project'i ve yazmayı çok seviyoruz. Mutluluk katsayımızdaki yükselişi de işte bu projeye ve iki aylık bu emeğimize borçluyuz.

Günün Filmi: Un Coeur en Hiver" (A Heart in Winter), 1992

Emmanuelle Beart ve Daniel Auteuil'ün inanılmaz performansını daha önce izlemediyseniz kaçırmayın.

Günün Müziği: Janine Jansen - Mendelssohn Violin Concerto in E minor, Op. 64

Size daha önceleri klasik müzik eğitimimizden bahsetmemiştik. Mendelssohn'un bu noktada bizde yeri ayrıdır. Muhteşem bir pazar gününe yakışır bir concerto!

Any thoughts?

*

Loading more content...